Vond lukt på badet etter dusjing

Vond lukt på badet etter dusjing

Kloakklukt skyldes ofte en utett vannlås. I mange bad oppstår denne lukten fordi man etter å ha renset avløpet ikke har klart å feste pakninger . Men dersom den vasken eller avløpet sjelden er i bruk, gir det etter hvert fritt leide for kloakklukten. Det er ikke dusjkabinett, men vanlig flislagt dusj i et hjørne av badet i annen . Vi opplever vond lukt på badet vårt (ca år gammelt, vi har bodd der ett år) etter at dusjen er brukt. Det kommer kun etter vi har brukt dusjen, . Lukta trakk også etter hvert ut i stua som ligger vegg i vegg.


Vi bruker badet daglig, og lukten kommer en stund etter at vi har dusjet og forsvinner ikke før . Leiligheten jeg bor i er fra 200 så badet burde være i tipp-topp stan men sliter med lukt som jeg tror kan komme fra sluket. De siste ukene har vi begynt å merke vond lukt på badet hver gang etter dusj eller bad. Det er ikke spesielt trivelig å komme hjem til et bad som lukter vondt eller.


Etter jeg dusjer lukter det kloakk på badet hele dagen, betyr det at noe. Men hvorfor kommer det vond lukt fra sluken, når jeg har renset den? Etter første dusj oppdaget Anders Nygaard og Kristine Støvring at badet luktet vondt. I tillegg begynte flisene å røre på seg og det kom . For noen måneder siden ble sluken i dusjen tett, og jeg måtte kjøre på med MrMuscle. Det gikk veldig bra og vannet renner fint gjennom.


Vond lukt på badet etter dusjing

Ikke akkurat drømmen på rommet du skal bruke for å bli ren. Her er tipsene til hvordan du blir kvitt. Sliter med dårlig lukt som kommer fra avløp i gulv og fra vask på badet. Bor i blokk (borettslag) og total renoverte badet mitt i vår. Nå har det plutselig kommet en ganske sterk kloakklukt fra sluket i dusjen.


Mulig det kan ha noe med lufttrykket å gjøre, da lukten varierer etter hvordan . Men det er mange ting som kan forårsake vond lukt. Hvis du har ti rens sluket på badet før du drar på ferie. Den vonde lukten fra sluket en kan oppleve etter ferien, skyldes bakterievekst, sier Elisabeth Høye.


Vond lukt på badet etter dusjing

Det unge paret med en liten baby vil være sikker på at det ikke er dårlig luft i boligen etter å ha kjent en mistenkelig lukt på badet. Nå har jeg mistanke om at det kan være fuktskade på badet som. Du kan bli kvitt mugg lukt på badet ved å bli kvitt mold. Etter dusjing, tørk alltid ned dusjvegger, dusj dør og speil for å minimere fuktighet i rommet.


Fotsvette og vond lukt kan være veldig plagsomt, særlig om. Fotsopp kan forebygges ved å holde føttene tørre, og tørk mellom tærne etter dusjing.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker