Zalto bourgogneglas

Lækre Zalto Denk Art Bourgogne glas, perfekt til kraftige vine. Håndlavet, mundblæste designer glas der tåler opvaskemaskine. Prøv vores lækre håndblæste Zalto Denk`Art Glas fra det eksklusive østriske glashus Zalto.

Jeg er faldet for Zalto glassene, som er de bedste jeg til dato har prøvet. Jeg har champagne-, hvidvins-, universal-, bordeaux- og bourgogne-glassene. Skarpe priser på verdens måske bedste vinglas fra Østrig.


Zalto er vanedannende vinglas i verdensklasse.

Bourgogneglasset har en særlig form hos Zalto med en større overflade og smallere munding, der gør dette glas specielt velegnet til at udtrykke de finere . Stort glas til store vine - særlig velegnet til Pinot Noir, Nebbiolo, top-Barbera, lagret Châteuneuf samt topvine på Chardonnay . Zalto Bourgogne glas til velstrukturede og elegante rødvine samt dybe og vedvarende hvidvine. Zalto bourgogne glasset er blandt en af top produkterne hos Zalto. Den næste vin der var på agendaen var en rigtig kraftig fætter, og den smagte vi både i et Zalto Bordeaux glas og i et Zalto bourgogne glas.

Nyd kraftige vine i Zalto Bourgogne vinglasset, der er ideelt til eks. Bestil det elegante og rummelige glas online. Jeg har desværre ikke prøvet Zalto, men har en drøm om det snarest… Hyg dig og tak for kommentaren. Riedel i Vinum Bourgogne og Zalto i Bourgogne versionen.


Nu har jeg hver gang vi har drukket Pinot Noir, eller Chardonnay, duftet og smagt . Bordeaux glas Zalto Dette unikke og fjerlette rødvinsglas passer perfekt til kraftige og udtryksfukde vine. Glassets form samler vinen og de søde og frugtagtige . Pinot i Zalto Bourgogneglas - du får glasset med hjem. Smag forskellige pinot noir's og få et Zalto Bourgogneglas med hjem bagefter. Zalto, Riedel Sommelier og Riedel Vinum Extreme.


Man skal bruge det til moden barolo eller ditto stor bourgogne. Køb Zalto Denk'Art Bourgogne online på VildMedVin.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker