Vvs ingeniør utdannelse

Alt om Ingeniør – VVS og relaterte studier, skoler og utdanninger som leder til jobb som Ingeniør – VVS. Som VVS-ingeniør planlegger man tekniske anlegg i byggeprosjektene i samarbeid. Lønnsnivået til VVS-ingeniører avhenger av utdannelse, ansiennitet og .

VVS- ingeniøren jobber med Varme, Ventilasjon og Sanitærteknikk. VVS faget er viktig i en moderne byggeprosess. Rett vei for å bli VVS-ingeniør - posted in Annen utdanning: Heisann! Planen min var at jeg skulle bli en vanlig rørlegger, men har nå i det .

Y-vei ingeniør mer ettertraktet enn allmenn påbygning. Som VVS-ingeniør planlegger man tekniske anlegg i byggeprosjektene i samarbeid med arkitekter og andre. Som ingeniør har du en teknologisk utdanning som gir jobbmuligheter i mange bransjer. Ingeniører er involvert i utviklingen av mange av tingene vi omgir oss . Her finner du informasjon om arbeidsgivere, traineeprogrammer, internships og generelt alt om jobb og ledige stillinger innen yrket Ingeniør - VVS. Med en utdannelse i KEM (Klima, Energi og Miljø i bygg) fra de tekniske.


Du kan bli: Fagtekniker KEM (VVS) eller Servicetekniker ved å gå Teknisk Fagskole. VVS-ingeniør (Bachelor) ved å ta forkurs og gå Ingeniørhøyskole. Videre utdannelse ble ingeniørutdanning ved Høgskolen i Oslo maskinlinja, med studieretning.

Jeg jobber idag som rådgivende ingeniør innen VVS-energi.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker