Wilfa kaffekværn

Fra grovmalet til espressomalet: Denne kaffekværn fra Wilfa er afløseren til den populære CGR-1. I forhold til forløberen har den finere indstillinger til f. World Champion Barista Tim WendelboeWilfa Kaffekværnen er en usædvanlig Kaffekværn med justerb. Wilfa Svart kaffekværn WSCG-på Kaffeteriet kr 599. Denne kaffekværn fra Wilfa er yderst kraftful og med sine 1watt kan den kværne 2gram kaffebø. I denne test kigger vi nærmere på en række af markedets bedste modeller bl.


Wilfa Svart kaffekværn WSCG-- Denne nye og forbedrede Wilfa kaffekværn giver dig flere muligheder end nogensinde før.

Kaffekværnen er i rustfrit stål og har en hoveddel af sort plastmateriale. Den medfølgende kop til påfyldning og kaffebønnebeholderen er lavet af gennemsigtigt . Lille kaffekværn til hjemmet med justerbar kværningsgrad og en 250g. Kværnen har koniske knive af rustfrit stål for at sikrer jævnt kværnet kaffe. Kaffekværnen NYMALT fra Norske Wilfa har koniske kværnblade på 38mm og kværner kaffen langsomt og nænsomt uden varmeudvikling og bevarer derved . Wilfa WSCG-er en af de billigere kaffekværne på markedet. Den er fremstillet i rustfrit stål og har en stor kaffebønnebeholder på 2gram.


Wilfa Svart Aroma kaffekværn CGWS-130B er en ny og forbedret udgave af Wilfa kaffekværnen. Den ældre model, Wilfa Svart kaffekværn WSCG-har været en .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker