Zalto vinglas tilbud

Prøv vores lækre håndblæste Zalto Denk`Art Glas fra det eksklusive østriske glashus Zalto. Flotte elegante Zalto glas - det perfekte glas til god vin! Vi har de populære Zalto Denk'Art vinglas - zalto burgogne, zalto bordeaux, zalto hvidvin, zalto champagne.

Skarpe priser på verdens måske bedste vinglas fra Østrig. Zalto er vanedannende vinglas i verdensklasse. Familien Zalto - Verdens bedste vinglas Zalto er et glasdynasti i Østrig med. Zalto udvikler det nye glas DENK ´ART over en års periode fra 2001-20i tæt .

Så konklusioner om, hvad de enkelte glas er gode til, står klarere grundet det markant. Jeg er faldet for Zalto glassene, som er de bedste jeg til dato har prøvet. Vi har altid alle de eksklusive ZALTO-glas på lager i butikken ved Frederiksberg Have. Men det er ikke lige meget, hvad det er for noget – og i hvilket glas.


Det store, flade Zalto-glas (t.v.) er fnuglet, mens Riedel Vinum Extreme er . Glassene i Zalto Denk'art serie er helt fjerlette. Når man først har prøvet et Zalto glas, så føles mange andre glas lige pludselig klodset. Zalto Beer glas er et universal glas til alle typer øl, der holder godt på skummet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker