Zamioculcas blomstring

Jeg har aldri sett de blomstre før- men helt nyydelige var blomstene altså:) Er det flere som har fått de i blomst? Læs også: Få altanen til at blomstre for 2kroner. Zamioculcas Zamiifolia får faktisk blomster, omend de er få og ikke særligt pæne.

Zamioculcas zamiifolia er den eneste arten i slekten Zamioculcas. Blomstringen skjer mellom midtsommer og tidlig høst. Se Zamioculcas blomster komme ud knolden, og derfor synes lavt til jorden, mellem stænglerne.


Zamioculcas: pleje i hjemmet; Gengivelse zamiokul′kasa: Division og.

Et andet tegn er, at på hjem næsten ingen planter blomstrer så pige, det vil gøre det . Zamioculcas - en smuk tropisk plante hjemmehørende i den tørre og varme i. Den blomstrer i lokalet, hvis han giver de rette betingelser for hvide blomster. Arter:Zamioculcas zamielistny (Zamioculcas zamiifolia (Lodd. Et al.) Engl. Loddigeza (Zamioculcas loddigesii Schott).


Zamioculcas er en anden penge træ, men i dette tilfælde, det tiltrækker. Se Zamioculcas blomster dukke opp fra tuber og derfor synes lavt til bakken, mellom stilkene. Du kan bare la dem blomstre, fordi i motsetning til . Selv orkidéer kan blomstre igen og igen efter den recept.

Zamioculcas zamiifolia, har flotte, blanke blade. Klip derfor ikke myrten ned om sommeren, hvis du vil have blomster. Zamioculcas kan efter et sommerbesøg udendørs begynde . Blade Zamioculcas ligner dem, der er karakteristiske for planter af slægten. Faktum er, at meget sjældent blomstrer Zamioculcas, men så er . Hvordan til at passe Zamioculcas at undgå gulfarvning blade? Allerede desperat for at få Zamioculcas blomstring, kan du se det blomstre sig selv, og i en . Zamioculcas er en slægt af blomstrende plante i familien Araceae, der.


En Annen plante som er i Stua hjemme hos oss er Zamioculcas til nu. Blomstringen skjer mellom midtsommer og tidlig høst Zamioculcas er . Ved å klippe av den øverste delen av stengelen etter blomstring, kan. En Annen plante som er i Stua hjemme hos oss er Zamioculcas til nu . Zamioculcas i folkemunde kaldes den mindste.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker