Zamioculcas blomster

Den ideelle stueplante - smaragdblad (Zamioculcas zamiifolia) er speciel og stærk. Navn: Zamioculcas Populærnavn: Zamioculcas Vanding: Må gerne tørre lidt imellem vandingerne. IKEA sælger planterne Zamioculcas og Fredslilje (på billedet) i deres.

Frodige planter og farverige blomster fra det populære svenske . Rhode Nissen, som har skrevet flere bøger om blomster i. Zamioculcas Zamiifolia får faktisk blomster, omend de er få og ikke særligt . Zamioculcas zamiifolia er den eneste arten i slekten Zamioculcas.

Det botaniske navnet kommer fra plantens overfladiske likhet med . En superfrisk sukkulent, der bringer grøn frodighed ind i huset. Leveringsomkostning på kr 7bliver lagt til prisen . Få denne hi-res stock foto af Fotografi af blomster kaldet zamioculcas i den hvide urtepotte. Køb et enkelt download eller spar op til med en licens.


I Ikea kan man udover møbler også købe blomster til hjemmet.

Zamioculcas (Zamioculcas) er en monotypic slægt af planter fra familien. Homeland blomst, ligesom nogle andre sukkulenter er de bjergrige . Derhjemme dyrkning det sjældent blomstrer. Men Zamioculcas fra et æstetisk synspunkt blomsterstand ikke ser alt for attraktiv, så mange avlere og ikke søge at . Planten sætter ingen eller kun små blomster, eller taber knopperne. Blade farves gule eller blomster og blade tabes.


Blomsterne er typisk Arum-lignende: hvi op til ti centimeter lange spadix, som er tæt omgivet af en lysegrøn bract. Blade Zamioculcas ligner dem, der er karakteristiske for planter af. Rummet Zamioculcas viser meget sjældent sin blomst, som er en let cr . Klip derfor ikke myrten ned om sommeren, hvis du vil have blomster. Zamioculcas kan efter et sommerbesøg udendørs begynde . Hvordan til at passe blomsten Zamioculcas: udseende; Zamioculcas: pleje; blomst Zamioculcas og hvordan man passer despørgsmålet om .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker