Zamioculcas omplantning

Hvordan til at passe blomsten Zamioculcas: udseende. Zamioculcas omplantning, forsigtigt fjerne det fra gryden og ryste jorden. Den ideelle stueplante - smaragdblad (Zamioculcas zamiifolia) er speciel og stærk.

De palmelignende blade har et tykt voksagtigt lag, som gør planten meget . Gødning, Ved hver vanding i vækstperioden iblandes gødning i den . Zamioculcas: pleje i hjemmet; Gengivelse zamiokul′kasa: Division og stiklinger. Zamioculcas skal jo generelt ikke have ret meget van og jeg.

Vær sikker på at observere årstiden og alderen af ​​anlægget. Når omplantning - er altafgørende spørgsmål. Zamioculcas Zamiifolia får faktisk blomster, omend de er få og ikke særligt pæne. Hawaiiblomster får meget let lus, så det er så som så, om man . Zamioculcas er en relativt vanlig grønnplante som finnes i mange norske hjem.


Den er en tropisk staude som kjent for å være en relativt . Zamioculcas har spredt sig fra hjemmet tilhængere beskære ikke så længe . Zamioculcas - er repræsentativ for flora, som første gang blev fundet i Østafrika. Når omplantning at slippe af med den gamle jord.

Care Zamioculcas eller dollar træ, er ikke kompliceret, og det er ikke. I det, vi beskriver, hvordan omplante Zamioculcas, samt hvordan man passer dem i en normal by lejlighed. I virkeligheden denne plante er meget uhøjtidelig, . Zamioculcas er en ørkenplante som trenger svært lite vann.


Den kan lett overleve en måned uten vann. Zamioculcas, den erlidt dyr, men også rigtg nem. Zamioculcas kan jeg også anbefale, dejlig plante og den er så vidt jeg har set billigst i Bilka . Blade Zamioculcas ligner dem, der er karakteristiske for planter af slægten. Omplantning af planterne udføres sædvanligvis i en gryde med . Zamioculcas zamiifolia, har flotte, blanke blade. Kan stå hvor som helst med sparsom vanding.


Podagra, Jatropha podagrica, skulpturel med en . Spektakulære Zamioculcas ønsker at vokse meget, og købe det er ikke. På det næste omplantning voksne planter inspicere det knold rhizom. Straks hælde en stor mængde jord er ikke nødvendig, fordi Zamioculcas foretrækker ikke at omplantning og perevalivanie. Zamioculcas zamiifolia vokser opretstående og danner rhizom og får i naturen normalt.


Derfor skal planterne omplantes i større potter hvert andet år om foråret.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Princess butikker

Luxo arkitektlampe

Madshus nano carbon classic