Zamioculcas pasning

Gødning, Ved hver vanding i vækstperioden iblandes gødning i den . Zamioculcas Zamiifolia får faktisk blomster, omend de er få og ikke særligt pæne. Hawaiiblomster får meget let lus, så det er så som så, om man . Placeres den mørkere, vil den vokse langsommere og bladene vil forblive mørke. Blade Zamioculcas ligner dem, der er karakteristiske for planter af slægten.


Zamioculcas: pleje i hjemmet; Gengivelse zamiokul′kasa: Division og stiklinger. Lavendel (Foto): plantning og pasning af svoenravnym og smukke plante .

Zamioculcas kan jeg også anbefale, dejlig plante og den er så vidt jeg har set. Men trods alt vokser den som blev den passet under ordenlige . Zamioculcas zamiifolia, har flotte, blanke blade. Kan stå hvor som helst med sparsom vanding.


Podagra, Jatropha podagrica, skulpturel med en . Zamioculcas (Zamioculcas) er en monotypic slægt af planter fra familien Araceae repræsenterede eneste art Zamioculcas zamielistny . Laurbærfigen er hårdfør og kræver ikke ret meget pasning. Zamioculcas zamiifolia har ikke noget dansk navn, men er en fortræffelig og . Even without a green thumb you can show off this special houseplant.

The Emerald Palm has a deep dark green leaf that shines beautifully.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Princess butikker

Luxo arkitektlampe

Madshus nano carbon classic