Zamioculcas potte om

Den ideelle stueplante - smaragdblad (Zamioculcas zamiifolia) er speciel og stærk. Zamioculcas er en ørkenplante som trenger svært lite vann. Den kan lett overleve en måned uten vann.

Derfor kan du vælge et veloplyst sydlige, østlige eller vestlige vindueskarm og sætte det din Zamioculcas. Foto til højre viser placeringen af ​​potterne. Hvis anlægget meget overskydende jord gør det faktum vandtæt. Selv om nogle potteplanter er bare ønskelig, det fører til de Zamioculcas at .

LUNDAGER Basic potte med Zamioculcas Supreme sælges kun i kasser med stk. Zamioculcas zamiifolia vokser opretstående og danner rhizom og får i naturen normalt. Derfor skal planterne omplantes i større potter hvert andet år om foråret.


Voksende Zamioculcas, rotere periodisk potten omkring sin akse. Dette vil gøre det muligt bladene at bevare sin opretstående stilling og form. Zamioculcas skal jo generelt ikke have ret meget van og jeg . Er det noen som har erfaring med zamioculcas, som kan fortelle. Stueplante, Zamioculcas zamilifolia, Flotte stueplanter i forskellige størrelser.


Stueplante, Zamioculcas Se alle billeder i. Planten er placeret i en lille potte i forhold til dens størrelse. De fleste planter leveres fra gartneriet i potter af plast, men. Zamioculcas zamiifolia har ikke noget dansk navn, men er en fortræffelig og forholdsvis ny, grøn stueplante. Zamioculcas har spredt sig fra hjemmet tilhængere beskære ikke så længe.


Der er helt sikkert potteplanter, som trænger til ny jord i potten. Zamioculcas zamiifolia, har flotte, blanke blade. Denne har jeg plantet om i større potte og den begynner å bli stor og flott. Ikke er de så kostbare heller, men det hadde vært gøy å prøvd å . Zamioculcas kan efter et sommerbesøg udendørs begynde at blomstre og får blomsterkolber.


Fjern visne blade og blomster og rens potterne på ydersiden. Man kan også placere potten i den ydre beholder fyldt med fugtig tørv. Spektakulære udseende Zamioculcas faktisk ikke kræver nogen særlig pleje.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker