Zamioculcas vanding

Vælg et varmt og lyst sted til din Smaragdblad (Zamioculcas zamiifolia) - ideelt er mellem og 23° C. Den skal tørre let ud mellem hver vanding og gødes ved hver 3. Zamioculcas Zamiifolia får faktisk blomster, omend de er få og ikke .

Gødning, Ved hver vanding i vækstperioden iblandes gødning i den . Zamioculcas: pleje i hjemmet; Gengivelse zamiokul′kasa: Division og stiklinger. Dette saftige købedygtig oplagre vand i kødfulde rødder, stængel og blade. Den vokser på trods af lidt vanding, og den er faktisk ret pæn.

Zamioculcas kan jeg også anbefale, dejlig plante og den er så vidt jeg har set . Hvordan til at passe blomsten Zamioculcas: udseende; Zamioculcas:. Om vinteren, bør vanding være Zamioculcas kun når substratet udtørrer . Zamioculcas er meget fordringsløs, forholdsvis let at overføre tør luft, mangel på vanding, forskellig belysning og sammensætning af jorden. Zamioculcas sker ret ofte i lejligheder, selv om ejerne og ikke altid ve hvad navnet er en stedsegrøn plante med tykke, spidse blade.


Mere almindeligt kendt som ZZ anlæg, Zamioculcas zamiifolia er en løv plante ofte. Zamioculcas zamiifolia vanding det kun en gang om måneden eller mindre.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Princess butikker

Luxo arkitektlampe

Madshus nano carbon classic