Hårprodukter uten silikon

Veldig mange hårprodukter inneholder silikoner, som gjør håret mykt. På apoteket har de en shampoo som heter shampoo uten silikon,. Vet ikke hvordan det er med mineralolje i hårprodukter, men når det .

Forklare for en nybegynner ang silikoner osv i sjampo. Balsammetoden - Velvære, hudpleie og kosmetikk. Redken Color Extend Shampoo - Velvære, hudpleie.


Men så er jo frisørshampoene tredobbelt så dyre også.

John Masters Organics har også bra produkter uten silikoner og sulfater. Hvis du vil ha billigere produkter, er Giovanni Smooth as Silk veldig . Produktene er uten silikon, sulfat og parabener, og inneholder nøye utvalgte planteoljer og ekstrakter som regulerer talgproduksonen, . Jeg var solgt etter å ha levd uten sjampo i uker. Sulfater fjerner silikon og mineraloljerester fra håret, så for all del ikke avslutt med din . Sammenlign tilbud på Shampoo uten silikon i kategorien Hårpleie fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar . Nå trenger jeg bare å vaske det hver dag, uten at det blir fett og ekkelt.


Silikonen legger seg som et lag utenpå håret og er ikke lett og få . En skånsom og lett shampo til alle hårtyper. Det finnes enkelte hårprodukter som blir produsert på en måte hvor det. Silikon gir håret en fin følelse der og da, men på lang sikt skader det.


Det er kanskje ikke uten grunn at disse først og fremst har menn som målgruppe.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker