Brune blader

Vanddråber, som ligger på bladene, kan virke som en lup og give brændemærker. Brune blade kan også skyldes kalkmangel eller for megen gødning. Herunder kan du se blade der er blevet brændt af gødningen.

Dårlige planter, dårlig dyrkning, dårlig van dårlig temperatur og fugtighed ser ud til at være i stand til at brune bladenes kant. Brune blader kan også skyldes kalkmangel eller for mye gjødning. Brune bladspisser betyr at planten får for lite vann, eller at luften er for tørr.


Ført gul, herefter overmod orange og sidst brun.

Monstera må ikke forveksles med Philodendron pertusum, hvis blade er mindre, men af samme form,. Blege blade og brune, tørre pletter med runde huller. Det kan faktisk godt minde om børnesygdommen røde hunde – bare disse er brune!


Det er stort set alle bladene, og det er noget, der er kommet temmelig . Træets brune pletter skyldes en minermøllarve. Rustsvampe: Giver blade med røde pletter på undersiden. Ildsot kommer til udtryk ved at blomster og blade bliver brune og krøllede men . Det er muligt at de brune blade ikke er helt døde, og retter sig lidt til foråret. Er de døde, falder de af, men fra det sted hvor bladet har hæftet til .

Hejsa har nogle planter i jord de er i gr ow i timers lys, de bliver ved med at få brune pletter og spiserne bliver tørre og de krøller indad ? En af mine planter får gule blade med brune pletter. Gødningen jeg bruger inderholder også calcium . Træernes blade skifter farve om efteråret på grund af kemiske forandringer i bladene. Træet suger næringsstoffer ud af bladene for at gemme . Jeg har masse bjørker rundt meg, og alle har stor menger med blad hvor store deler av bladet tørker inn og blir brune. Palmeblader slutt brun og dø tilbake på sine egne som bladene blir gammel. Disse naturlig brune blader til slutt faller av og blir erstattet av nye, sunne blader.


De har riktignok surmulet en del, mistet noen blader, sett generelt. Leste på en amerikansk side at hvis bladene blir brune, så er det for mye . Gule Yucca-blader betyr oftest for mye vann, men jeg er ikke så. Min får brune blader hvert år på denne tida og det er ikke for mye vann :ler:.


Du kan gøre flere ting for at undgå, at dine nyindkøbte bananer bliver brune. Blege, gullige, tørre og kedelige blade er tegn på for kraftigt lys, mens tørre pletter med mørkebrune eller sorte.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker