Drosjeløyve kurs

Med et taxi kurs får du muligheten til å jobbe som taxisjåfør. Kurset gir deg den kompetansen du trenger for å drive egen taxibedrift. Løyvekurs - Taxi er utarbeidet i samarbeid med Norges Taxiforbund.

Et drosjeløyve gir rett og plikt til å drive persontransport utenfor rute. Kurs som kan gi deg nødvendig kompetanse er: Løyvekurs fra . Et drosjeløyve gir innehaveren rett og plikt til å drive persontransport utenfor. Bestått eksamen i disse kursene gir bare tilstrekkelige faglige .

Et drosjeløyve gir deg rett til å kjøre drosje med plass til høyst åtte personer. Det er fylkeskommunene som godkjenner søknader om drosjeløyve. Vi legger ut informasjon fortløpende om disse kursene.


Krav til faglige kvalifikasjoner for søkere til drosjeløyve. Etter den nye forskrifta blir det ikkje lenger gjeve eitt års ansiennitet for det teoretiske kurset for drosjeløyve, når dette no vert gjort obligatorisk. Et drosjeløyve er en tillatelse som gir innehaveren rett og plikt til å transportere passasjerer med bil registrert for maks åtte passasjerer.


Ett ordinært drosjeløyve blir med dette utlyst for tildeling. Ett ordinært drosjeløyve med dette utlyst for tildeling. Løyvet skal være tilpasset for transport av .

Kurset er et krav til deg som ønsker å søke om løyve. Dette gir deg den kompetansen du trenger for å drive egen taxibedrift. Søker som blir endelig tildelt drosjeløyve, må registrere seg i. Kurs: NKI løyvekurs for person- og godstransport, brevkurs eller intensivkurs.


Et drosjeløyve gir innehaveren både rett og plikt til å drive persontransport utenfor rute mot vederlag med bil registrert for inntil personer eller med bil registrert . Et drosjeløyve gir rett til å drive persontransport utenfor rute. Kurs som kan gi deg nødvendig kompetanse er:. Her finner du kungjøringer fra løyvemyndigheten om ledige drosjeløyver i vårt område. For det ledige drosjeløyve i Nordhordland fikk ikke en eneste søkna.


Det er jo et kurs som er ganske omfattende og som skal ha eksamen. Et drosjeløyve, herunder reservedrosjeløyve, er en tillatelse som gir innehaveren rett og plikt til å drive transport utenfor rute med motorvogn registrert for høyst 9 . Drosjeløyve eller drosjebevilling er en konsesjon som innebærer at man får tillatelse fra offentlig myndighet (fylkeskommunen) til å bedrive drosjevirksomhet i et . Søknad om drosjeløyve i Norgestaxi Trondheim AS. Merk: Uriktige opplysninger, unnlatelse av å besvare samtlige spørsmål eller manglende attestasjon kan.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker