Lønnstrinn oslo kommune 2016

Lønn; Lønnsrammer; Stillingsregister; Tariffoppgjør 2016; Utviklingsmuligheter; Lån; Forsikring; Pensjon. Oslo kommune er en av Norges største arbeidsgivere . Lønnstabell for Oslo kommune, gjelder fra 1. Aina Skjefstad Andersen, leder i Utdanningsforbundet Oslo, er forhandlingsleder i Unio Oslo kommune. Lønn under sykdom, svangerskap, fødsel og adopsjon.


Hopp til innhold; Hopp til meny; Hopp til Søk; Større tekst. De som har lønnstrinn og over, får et lønnstillegg på to prosent.

Partene i årets lønnsoppgjør i Oslo kommune kom til enighet èn time etter midnatt 1. Som lærer i Osloskolen har du konkurransedyktig lønn i forhold til resten av landet. Det betyr at det må legges til prosent på lønnsstigen for å kunne sammenligne med andre kommuner,. NFFs medlemmer i tariffområde Oslo kommune er blant annet tilsatt sentralt i Oslo. Dette med lønnstrinn er vel også et fenomen som gjelder kommunene Oslo, Bærum og Lørenskog.


Den totale rammen for oppgjøret i Oslo kommune er prosent på årsbasis. Som en del av årets lønnsoppgjør i Oslo kommune (Tariffrevisjonen 2014). MFOs krav var at musikk- og kulturskolelærer skulle ha lønn etter . Det jeg lurer på er om hvor mye en stilling som utgjør 1i Oslo kommune utgjør i uke dager og hvor mange.

Hvor mye lønnstrinn betyr for timelønn, kveldstillegg og nattetillegg varierer litt utifra hvor mye du . Særbestemmelser mellom Oslo kommune og Den norske legeforening. Det vises til fellesbestemmelsene, overenskomstens del A, og generelle . Oslo kommune er medlem av KS, men er et eget tariffområde. Det betyr at psykologer som jobber for Oslo kommune, har et annet lønnssystem enn psykologer . I Bydel Østensjø er det ca barnehager, hvor av er kommunale. Lønnstrinn (kr.55pr. år); Lillejordet barnehage: Lønnstrinn (kr Abonner på stillinger; Legg til i jobbønsker; Les mer om Oslo kommune, Bydel Østensjø. 2016.


STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST). Oslo kommune, har års ansiennitet og 400- i. Oslo-lærerne tjener rundt 50kroner mer. Spennet fra lavest til høyest lønn for faglærte lærere er altså vel 200. Lønn i henhold til Oslo kommunes lønnsregulativ etter kvalifikasjoner.


Sektor: Offentlig; Sted: Oslo rådhus; 00Oslo. Oslo Kommune Bydel Østensjø Skøyenkroken. Sykepleier (Ref.nr: 3108660138) Sykepleier - Hjemmesykepleien . I Oslo kommune har man opprettholdt ordningen med lønnstrinn og innplassering i forhold til dette, men. European Midwives Association Conference 2016. Utdanningsetaten (UDE) i Oslo er Norges største kommunale etat med 700.


Lønnstrinn: - (fra 450- til 650- i året). Til sammen er det i løpet av september 20gjennomført samlinger. Unio kom natt til onsdag til enighet med Oslo kommune i justeringsforhandlingene.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker