Lexan kanalplater

Lexan kanalplader til tagkonstruktion er stærke og lystransparente tagplader i polycarbonat - et særdeles stærkt plastmateriale. Lexan Thermocleartm kan nemt saves til i størrelsen med.

Ved montering af kanalplader skal der være et min. Polycarbonat også kaldet Makrolon eller Lexan er helt utrolig stærkt og velegnet som beskyttelsesglas, tyverisikret plade, . Vink har lavet et nyt program som hurtigt finder ud af, hvad du skal bruge, for at bygge en overdækning - såsom garage eller udestue - med kanalplader i plast.

Anvendelsesområde: PC anvendes som plader til klar sikkerhedsafskærmning omkring maskiner og arbejdspladser samt i førerhuse. Lexan Thermoclear plader er et højkvalitetsprodukt, som kræver et minimum af vedligeholdelse og er skabt til at holde. Lexan tm Thermoclear tm kanalplader Polycarbonat til carporte, udestuer, drivhuse ovenlys. Indholdsfortegnelse Hvad er Lexan tm Thermoclear tm. PC-kanalplader bryder lyset på en smuk måde, der giver ovenlys og facader et blødt.


Lexan Thermoclear er en slagfast, energibesparende fler-lagsplade med . CD og DVD Sikkerhedsbriller Kanalplader Lamper Sikkerhedsskærme Udstillingsmontre Indbruds- og skudsikker rude . Byggeriets grundstoffer, råstoffer og råmaterialer. Trå wirer, fletværk, gitre, riste, net, . Lexan plader leveres i både klar og opal udførelse som massive eller kanalplader, med - eller u-den UV beskyttelse. Vi fører også en lang række film og folier . Arkitekten kunne ikke afvise, at der dannes . LYSBOKSE butik, shop, service, udstilling med lys og backlitfilm.


SABICs bidrag er Lexan Thermoclear kanalplader monteret i en aluminiumkonstruktion, hvilket forener lethed og styrke.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker