Legge kantstein i hagen

Legging av kantstein - posted in Hus, hage og oppussing: Jeg har utvidet gårdsplassen, og skal legge kantstein mellom plen og gårdsplass. Jeg skal lage en veg over en eksisterende plen og bruke kantstein for å markere denne. Det er da ikke en kjørevei du skal legge stein på :lol:.

La kantstein langs noen bed i feriehagen i fjor, og i starten var jeg flink og la duk med litt . Da var vi godt i gang med neste prosjekt i hagen. Denne gang ønsket vi å legge kantstein mellom gressplenen og gårdsplassen. Med hagekanten kan du lage elegante skiller mellom ulike områder av hagen. Mange forbinder hage med graving og luking fra morgen til kvel endeløs. Kantstein langs singelganger hindrer småstein i plen og i plantefelt.


Kantstein i betong eller granitt anvendes som regel for å ramme inn eller avgrense områder med belegging eller blomsterbed fra øvrige. Lag eventuelt kanter av kantstein eller x mm bord på høykant. For da kan du bruke tiden din på å lage bed ute i hagen der blomstene har det. Det skal altså være fiberduk også under kantstein og helt opp til overflaten igjen. Så er det bare til å legge flat belegningsstein i rekke og rad.


Når plenen skal klippes, er det meningen at klipperen skal kjøre på . Og for å gjøre klippingen lettere har jeg tenkt å legge kantstein og legge bark eller duk under buskene.

Vi ønsket en lettstelt hage for å nyte sommeren og ikke bruke tiden på fiksing av det. Line og Christian valgte å legge stein rundt hele huset. Steinmaterialer på gårdsplass og i hage er slitesterkt og gir deg store muligheter for å sette.


Det gjør du ved å legge belegningsstein kant i kant med gresset. Bare ett år etter at vi plantet nye bed i hagen, er problemet tilbake. Legg duken helt inn til gresskanten, og cm med bark.


Kantstein, skifer, lektere eller stålkanter. Dagens utvalg på belegningsstein, heller, kantstein og murer, spenner seg over et vidt spekter. Dersom du skal legge belegningsstein foran garasjen må du hensynta. Snu steinen, slik at siden uten spor vender opp, og legg en liten granittstein midt på tusjstreken.


Bruk en slegge til å banke på den lille steinen, slik at det dannes . Lurer du på om du skal bestille fagfolk, eller om du klarer å legge hellene eller belegningssteinen selv? Skal du bruke kantstein, setter du dem i forbindelse med at bærelaget legges ut og hardpakkes.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker