Mål kroppen med målebånd

Find steder på kroppen at måle, som du ved du kan finde igen. Eksempler på kropsmålinger: OverarMål overarmen lige midt på. Mål din fedtprocent nemt med et måle bånd og vores udregner.

Testen er baseret på en sammenligning af steder på kroppen, der antages at repræsentere . Hofter: sæt målebåndet lige ud for skridtet, hvor benene ”mødes” og træk målebåndet lige rundt om kroppen. Tag disse mål nøjagtigt med et målebån der ikke giver sig. Det sted hvor kroppen ”knækker” ligger din talje.

Det viser, at BMI og livviddemål et langt stykke hen ad vejen giver et lige. Den klassiske måde at måle fedtprocent er med en såkaldt fedttang også. Denne fedtprocent beregner formular er lavet af den Amerikanske Navy, og høre blandt de mest brugte metoder til at estimere hvor stor en procentdel af din krop . Det er svært at måle rundt om kroppen med en tommestok.


Hvis du skal måle på dig selv kan det være nemmere med et målebånd der er lavet . Dette er det vandrette mål hele vejen rundt om kroppen ud for det højeste sted på brystet. Hjælp eventuelt med til at holde målebåndet på plads foran, mens .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker