Brede træpersienner

Eksklusiv persienne med bredde stigebånd i forskellige farver. Persiennerne fås i både hvi sort, grå, alu, beige og blå farve. Læs mere om træpersienner på vores hjemmeside.

Luxaflex tilbyder et bredt sortiment af smukke træsorter, der bringer struktur og dybde til dine vinduer. Se det store udvalg af Persienner hos BAUHAUS. Hos BAUHAUS har vi et stort og bredt sortiment af persienner, og det er særligt . I JYSK finder du et stort udvalg af persienner.

Alle Persienner kan afkortes i bredde og højde. Træpersienner Alu-persienner Liftgardiner Rullegardiner Classic-Persienne. Træpersienner udstråler eksklusivitet og varme.


Her har du mulighed for flere forskellige lamelbredder, der kan bruges til præcis det udtryk du ønsker. Vi fører et bredt udvalg af træpersienner, der bådes leveres i standardmål og i specialmål som Eg, Natur, Mahogni, Kirsebær, Hvid lu og Hvid. Persienner i klassiske hvid eller persienner i træ eller aluminium.


Persienner fra Faber fås med eksklusive detaljer, brede stigebånd og mange farver.

Træpersienner, Brede velholdte træ persienner stk. Mål: B 1cm H 1cm D cm Prisen er pr. Persienne, flotte træpersienner nye forskellige rest partier priser fra 100kr mahogni-kirsebær - natur- hvidlud-hvide- her er tale om udgåendene varer flotte brede . Persienne, b: 1h: 13 Paustian Persienner i kirsebærtræ med rustrød tekstilkontrast,. Persienne, b: 10 FABER persienne turkis 1cm bred - giv et bud.


Kirsebærfarvet persienner, stk persienner i kirsebærtræ med skruer og beslag. WH, i samme bredde 1cm med beslag, men med forskellig højde, henholdsvis 1og cm. PCV materiale listernes bredde er 16mm, 25mm, 35mm og 50mm.


Persienner fås med brede stigebånd i farver, der kan matches til persiennefarven eller som kontrast. Du kan med fordel kombinere persienner med andre .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker