Grønn dunk kristiansand 2016

Alle husstander har samme tømmedag i 20som de hadde i 2015. På sida kan du også bestille SMS-varsling for tømming av de grønne . Grønne dunker tømmes på fastsatte datoer.

Fra og med 20finner du datoer for tømming av dine dunker ved å skrive adressen din her. Kommer og henter avfall på døra i Kristiansand og Søgne. Her kan du legge papp, papir og kartong i grønn dunk.


Brun dunk: Brun dunk tømmes: Tømmes hver Torsdag.

Jærnesheia D - Kristiansand kommune i perioden 1. Side Mer om bioavfall Side Bruke grønn dunk Side Bruke grå dunk Papir skal i. De fleste husstander i Kristiansand har rød plastkasse til oppbevaring av farlig avfall. Hentekalender 20I dette heftet finner du informasjon om . MANDAG Tabell for tømming av papir og papp i grønn dunk Fast tømag og kode for papirtømming. Hentekalender 20I dette heftet finner du informasjon om renovasjonstjenester og . Tømmekalender 2016; Gjenvinningsstasjoner; Avfall fra næringslivet; Avfall Sør; Kompost. Avfall Sør har ansvar for tømming av de brune, grønne og grå søppeldunkene.


Hjemmekompostering er et alternativ til brun dunk.

Sammen med Kristiansand Havn, Kristiansand Kommune, Agder Energi og. Det grønne skiftet i maritim sektor er i gang. Grønt senter inviterer til Grønt og rettferdig julemarked i den gamle kommandantboligen på Odderøya.


Gjelder husstander med tømmedag på TIRSDAG Grønn dunk tømmes: Grønn. Høstutgaven av IN magasinet for Kristiansand 2016. Barn i Byen Kristiansand vinter og vår 2016. Onsdag skal grønn dunk tømmes, så da ryker den dagen også.


Nå kan du få SMS-varsel kvelden før den grønne dunken skal. Kristiansand: Skutt av politiet, døde av skadene.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker