Lofthøjde krav

Jo større og dybere et rum er, jo højere fastsættes lofthøjden. I etageboligejendomme kan kravet opfyldes med en fri lofthøjde på mindst m. I så fald vil det blive regnet som selvstændigt opholdsrum og skal derfor opfylde alle krav til opholdsrum som fx lofthøjde, regningsåbninger m. Disse krav kan meget vel bremse drømmen om en ekstra etage,. Selve lovliggørelsen er ofte en ansøgning om dispensation for kravet om min.


Klik her, hvis du vil direkte videre til BRKrav om efterisolering Hvis der er tale. I etageboliger kan kravet opfyldes med en fri lofthøjde på mindst meter. Men jeg kan ikke se, hvorfor man skulle vælge en anden lofthøjde på et. Der er INGEN krav på høje fra gulv til loft. I etageboligejendomme kan kravet opfyldes med en fri lofthøjde på mindst.


Vejledningen handler om de krav, der er til indretningen af de rum på en virksomhe hvor der udføres arbejde. Trapper i fælles adgangsveje skal udformes med tilstrækkelig bredde og lofthøjde efter den tilsigtede brug. Kravet kan opfyldes ve at trappens fri bredde er .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker