Grønne planter inne

Inneplanter skaper et levende hjem og gir bedre luft. Hos oss finner du alltid herlig blomstrende og friske grønne planter i forskjellige former og størrelser som . Det finnes plantesorter som passer til alt fra et solrikt vindu til en mørk krok, planter . Grønne planter gir oss også et bedre inneklima. De tilfører inneluften den fuktigheten vi ofte mangler, spesielt i vinterhalvåret, og samtidig . Grønne planter er et populært interiør som skaper trivsel og liv hjemme. Enkelte planter kan rense inneluften for flyktige organiske gasser som formaldehyd og .

Inneplanter som trenger lite lys og som passer fint i stua. Derfor har vi nå laget en liste over planter som elsker å bli oversett, glemt og husket på sånn av og til - og som til gjengjeld fyller stua med grønn . UTNYTT LYSET: Plasser de plantene som trenger mest lys ved vinduet. Her er et utvalg planter som er bra for inneklimaet. Planter i potter som brukes mest for sine grønne blader og ikke for sine blomster eller frukter, kalles for grønne inneplanter. Nå vil vi ha mange planter inne, ikke bare i vinduskarmen, men også store planter i alle rom.


Planter på gulvet, planter i ampler og planter i . Vekster som pengetre og svigemors tunge er med på å forbedre innelufta. Det sies også at planter hjelper på humøret.

Men det er ikke bare derfor vi ønsker oss . GRØNN HARMONI: Store, grønne planter kan skape en fantastisk. Grønne inneplanter gjør ikke bare underverker for interiøret. Forskning viser også at plantene renser luften, senker . STORE PLANTER: Store grønne planter er det som gjelder nå. Og bonuseffekten er at mange av dem gir et godt innemiljø.


Det er fortsatt ganske mørkt, temperaturene er lave og inneklimaet tørt. En del grønne planter har et voksaktig belegg som beskytter planten mot blant annet . Vi bygger tette hus for å spare energi, men det gir en tørr og dårlig inneluft. Grønne planter ikke bare skaper trivelig og mer levende innemiljø, men også gjør . Nordli forklarer at det smarteste du gjør om du er på jakt etter grønne planter som tåler å bli oversett og glemt, er å se etter de plantene som . Men av sier de ikke er flinke med inneplanter, forteller Poppe.


Poppe forklarer at de fleste grønne planter ikke tåler å stå i vann, fordi røtter . I menyen til venstre finner du bilder av potteplanter under kategoriene, organisert alfabetisk etter norsk navn. Stueplanter skaper en tropisk atmosfære i hjemmet ditt. Bakker har innendørsplanter i mange sorter og størrelser, og som en ekstra fordel så er de fleste lettstelte .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker