Hængsler og beslag

Stort udvalg af hængsler til døre, vinduer, porte, låger og meget mere. I kategorierne nedenfor vil du både finde dørhængsler, vindueshængsler, skabshængsler, portbeslag og mange andre typer hængsler. Alt i beslag, hængsler, møbel-og dørgreb, lister og metalprofiler.

Hos Carl Ras finder du over 90forskellige varer i kategorien beslag. Bestil her, og få leveret eller hent selv dine varer. Køb hængsler og kroge til låger, porte, skabe, døre, vinduer og ophængning. Det er nemt at handle online med XL-BYG, så du kan gøre dit arbejde ordentligt!


Salg af beslag og tilbehør til dit køkken, dit ba din garderobe eller dine møbler. Vi har en del forskellige hængsler - primært til køkkenskabe og møbler. Hængsler, lukketøj og beslag til Trailer fra Brenderup, Humbaur, Variant og Böckmann Trailere. Lukketøj, hængseltap og Hængsler til Trailer.


SILVAN har alt inden for beslag til dit projekt. Beslagsproducenten Blum fremstiller beslag til klaplåger, udtræk og skuffer, hængsler og inddelingssystemer til skuffer.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker