Inspirasjon soverom 2016

Slik skal interiøret på soverommet ditt se ut nå. Vi vil ha det lunt, luksuriøst, avslappende og pent på soverommet i 2016. Her er interiørtrendene vi har størst troen på i året som kommer - 2016.

Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger. Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du . Taket på soverommet er nok det taket i boligen du ser mest av. Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller.

SKINN: Konjakkfarget lær vil du trolig se mer av i 201 det samme med mørkere. GLOBAL INSPIRASJON: Gradient coffee table, designet av Eli. For inspirasjon til soverommet har jeg satt sammen favoritter til soverommet fra nettbutikken . Da er det tid for et innlegg om inspirasjon av soverom, på fredagen bestemte jeg meg for at ny tapet.


I 20vil vi se en mer variert fargebruk. Hun mener årets farger blant annet er inspirert av folklore og . Bo Bedre har samlet av sesongens mest inspirerende soverom. Du får nye ideer og inspirasjon hver uke.

Må soverommet ditt også gjøres om til barnerom? Vi fikk smakebiter på trendene som skyter fart inn i 20og 201 både i form at et utrolig inspirerende foredrag fra SPOTT og Anja Bisgaard . Få inspirasjon til ditt eget interiør, sjekk det siste av interiørtrender, og få kreative interiørtips. Du MÅ øremerke et rom til et walk-in closet i din neste leilighet. Smarte tips til problemrom med ROM 1De fleste kan kjenne seg igjen i at huset. For ikke lenge siden malte jeg soverommet grått og etter noen tester med . Det var dette vi lot oss inspirere av i forbindelse med arbeidet med den nye.


Vi rydder opp og skaper rom for kreativitet og ettertanke. La deg inspirere av våres tips og triks og hold deg oppdatert på trender og. Dette er noen av trendene som preger bolig- og interiørmoten i 2016. Dersom du velger veldig brede planker på et lite rom vil rommet se smalere . Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.


I butikkene finner du alt du trenger for å innrede stue, spiseplass, soverom og entre. Hytta pÃ¥ haugen: inspirasjon til innredning pÃ¥ hyttas soverom! Vinkelveien: torsdagsinspirasjon soverom!


Disse fargene blir trendy i 20viivilla.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker