Statens vegvesen eu kontroll

Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer . Norges rundt millioner bileiere vil ikke lenger motta eget varselbrev om når bilen skal til EU-kontroll.

Bilførere kan selv sjekke når kjøretøyet . Som verksted og kontrollorgan kan du selv oppdatere kontaktinformasjonen din i tjenesten Finn godkjent verksted. Verktøyet under hjelper deg med å finne ut når det er EU-kontroll frist på bilen din. Periodisk kjøretøykontroll (PKK) er den teknisk riktige betegnelsen.


EU-kontroll er det dagligdagse begrepet som selv Statens vegvesen nå opererer med. Bedre rutiner på stikkprøver: Som tidligere kan du bli valgt ut til en stikkprøvekontroll hvor Statens vegvesen undersøker at resultatet av . Deretter er det EU-kontroll annenhvert år. Statens Vegvesen påpeker at både behovet for en utsettelse, og varigheten av utsettelsen vil bli . I september 20sluttet Statens vegvesen å sende ut påminnelser om periodisk kjøretøykontroll, eller EU-kontroll som vi liker å kalle det. Statens vegvesen kan da foreta en ny periodisk kjøretøykontroll, og det.


PKK-kontroll eller som EU-kontroll, men EU-kontroll er ikke en . Praksis skal være opparbeidet som kontrollør hos Statens vegvesen . Statens vegvesen sender ikke lenger ut innkalling til kontroll av kjøretøy. Du må selv følge med og avtale tid for kontrollen, slik at bilen din blir kontrollert og . Etter EU-kontroll blir bilens kilometerstand rapportert inn til Statens vegvesen. Det er disse tallene som nå er tilgjengelige på nettet. Hvert år utfører vi over 20EU-kontroller som kontrollpunkt for Statens Vegvesen. Det har vi gjort siden ordningen ble innført i 1998.


Statens vegvesen har ikke mottatt melding om at kjøretøy med dette kjennemerket har blitt godkjent i periodisk kjøretøykontroll, også kalt . Periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll) foretas hos kontrollorganer godkjent av Statens vegvesen, blant annet bilverksteder og NAF testestasjoner. Hensikten med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) som er den. Fra januar i år sluttet Statens Vegvesen å sende ut påminnelse om periodisk kjøretøykontroll - populært kalt EU-kontroll.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker