Vinterplanter til krukker

Ryk nogle af krukkerne fra terrassen om foran huset – og plant dem til med frostbestandige planter, som du kan glæde dig over hele vinteren. Med grønne planter i en stor krukke får vinteren mere farve. Krukken har vi plantet til med almindelige haveplanter, der hører hjemme i havens bede, men som .

Jeg er dog lidt på herrens mark over hvad jeg skal se efter. Vi har udvalgt en række gode planter som vil være med til at pryde dine krukker hele vinteren. Husk at vinterkrukker ikke må være for fugtige, står de ude skal . Få glæde af lyng hele året ved at vælge forskellige arter.

Her er alle plantetipsene til lyng i bede og krukker og beskrivelser af de mest . Krukker med hårdføre efterårsplanter i smukke farver giver liv i haven i en ellers farveløs tid. Få svar på, hvordan du skaber smukke og hårdføre . Rhode Nissen, har skrevet flere bøger om blomster i haven og hjemmet. Hun giver her sit bud på nemme planter til krukkerne udenfor.


Hvis planterne skal overleve vinteren udendørs uden at tage skade, kræver det gode forberedelser. Generelt kan kun vinterhårdføre planter blive ude om . Hebe er en stedsegrøn plante der egner sig særdeles godt til efteråret og vinterens krukker. Der findes over 2arter og sorter og de blomstre fra juni til sidst i .

Du kan nyde synet af frodige krukker hele året. Det handler blot om at vælge de rette planter til årstiden. Det er en god idé at have en basisbeplantning af . Surbær kan også fås som et opstammet træ med krone – velegnet til krukker eller i bedet, hvor det er svært at finde ledig plads. Du får mest glæde af dine vinterplanter, hvis du planter dem ved indgangen til huset og på steder, hvor de kan nydes fra husets vinduer. VINTERPLANTE: Pennisetum gress er kjempestilig å ha på balkongen,.


Selv planter jeg mye vintergrønt i krukker; buxbom, einer, cedertre og . Hvis der er meget frost og meget vin kan man stille krukker og altankasser op ad . Inspireret af en artikel jeg lige har læst, kunne jeg godt tænke mig at få lidt hjælp til hvilke planter jeg skal ud at købe til mine vinter krukker. Ikke sløs bort penger på å kjøpe nytt hver vår. Plantene kan fint overvintre i potter ute.


HOLDER SEG: Ulike typer lyng er ideelle høst- og vinterplanter som . Sådan vinterdækker du dine haveplanter, som står i krukker.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker