Violinfigen

Køb en smuk Violinfigen: Nem at holde og smuk at se på. Greenify bringer din Violinfigen lige til døren, så du ikke skal løfte en finger! Violinfigen har omvendt violinformede blade med bølget rand.

Bladene er mørkegrønne med lysere bladnerver og gør planten dekorativ; den er meget . Denne violinfigen har det latinske navn 'Ficus Lyrata' og er med sine store blade enormt dekorativ. Det er en stedsegrøn plante, der har fået sit danske navn fra . Ok – jeg er nok lidt af en last-mover på den her front.

For hvorfor give 4-600kr for en stige, når man i denne uge kan finde den i Fakta til . Pasning: En violinfigen trives ved stuetemperatur men foretrækker dog en høj luftfugtighed. Den skal placeres tæt på naturligt lys, uden at blive . Violinfigen er simpelthen så smuk med sine store violinformede blade. Det hurtigvoksende træ skal gerne stå så lyst som muligt og bliver allersmukkest, hvis den . Se alt om Violinfigen Ficus Lyrata på Haveglæder.


I plantekassen er der en violinfigen som jeg synes er blevet for høj. Derfor går mit spørgsmål på, om det er muligt at klippe, lad os sige cm af . Ficus lyrata, 8-m højt træ i morbærfamilien, hjemmehørende i tropisk Afrika.

Det anvendes som pryd- og skyggetræ i varmere . Meget store mørkegrønne blade der i faconen minder om violinkasser. Gulvplante til plantekummer eller store træer til bede i gulvet. Sorten, som ses på billedet her, kaldes Violinfigen og er en af de sorter, som ikke giver frugter. Violinfigen har et meget karakteristisk udtryk på . Planternes giftighed er ikke helt kortlagt. Plantesaften hos visse arter kan give eksem ved kontakt.


Har i set Violingigen - Ficus Lyrata som disse nogen steder i KBH og omegn? Havepraksis Haveidéer Plante- og pasningsvejledninger . Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i historisk dansk (år 1700-1950). Nu kan du få fat i en smuk opstammet Violinfigen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker