Volierenet nylon

Voliereovernet med maskestørrelse 50xmm. UV behandlet med forventet levetid på over år.

Begge net er volierenet i kraftig nylon med høj brudstyrke, men om ræve kan bide . Net til overdækning af 10mhønsegård? Nemmeste - hurtigst sikring af hønsehus mod ræv?

Køb Fuglenet og Volierenet hos Tor-Mo Trawl ApS. Vi har flere typer net, der er anvendelige til andet end fiskeri, blandt andet volierenet, der kan bruges til . Find også hegnspæle og tentorpæle til dit trådhegn, som både findes i en galvaniseret udgave, i grøn, som hønsevæv og som volierenet. Volierenet bruges i forbindelse med opdræt af fasaner, agerhøns, vagtler og andre fugle. Til udsætningsvolierer vælges en maskestørrelse afhængigt af . Hos PriceRunner kan du sammenligne priser på Volierenet.


Vi fører en bred vifte af volierenet i mange længder og højder i galvaniseret tråd. Køb og salg af Volierenet i Tilbehør til stue- og kæledyr på DBA. Materiale:Nylon; Farve:Sort; Mål (cm):18.


Hegnsartikler Trådhegn Havehegn. Hegnsartikler Trådhegn Trådfletning. Hegnsartikler Trådhegn Volierenet.


Anvendes også til afskærmning af ungtræer og planter, desuden er volierenet velegnet til sikring af ventilationsåbninger og indsugninger. En stor del af produktionen foregår efter de mål og ønsker kunden .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker