Zanda takstein

Protector-steinen har også en vakker dyp farge som utstråler kvalitet og harmoni. Zanda er Norges sterkeste takstein, med best testresultat fra NBI. Den ru, granulerte overflaten har høy friksjon og fungerer som snøfanger opp til et takfall på 35°. Planlegger du nybygging eller takrenovering, velg et tak fra Monier - din leverandør av komplette takløsninger i tegl og betong. Den ble laget ut fra ett behov: norske huseiere ville ha en sterk takstein for vakre, holdbare tak.


Kravene og ønskemålene ble realisert med Zanda. En klassisk, behandlet betongtakstein som er lett å legge.

Utviklet for tøffe forhold og naturligvis med en . Takstein Monier Zanda Protector Svart har et unikt overflatebelegg som gir taket et eksklusivt utseende samtidig som det gir ekstra beskyttelse mot mosevekst og . Overflaten på taksteinen er blitt stygg p. Zanda Protectorer en Takstein som gir økt beskyttelse mot mose. Det er en betongtakstein med en vakker, dyp farge som gir taket et eksklusivt utseende. Zanda Rustikk holder på snøen og er en takstein for det nordiske klimaet.


Siden lanseringen i 20har den vokst seg til å bli en av våre mest populære takstein. Leveres i fargene Svart, Rø Teglrød og Grå. Monier har revolusjonert metoden for å lage ru takstein, kvarts og fargepigment blir støpt inn i taksteinen før den . Kvarts og fargepigment blir støpt inn i taksteinen før den blir forseglet med maling. Zanda Rustikk Betongtakstein – FDV datablad. Farger: Rustikk Svart, Rustikk Rø Rustikk Høstrø Rustikk Perlegrå.


Våren 20ble det lagt Zanda Polar betongtakstein på huset mitt, dette skulle ifl. Rabatt, Be om prosjektrabatt priser pr 1. Zanda Takstein Trondheim - altaskifer, betongstein, betongtakstein, decra, shingel, shingeltak, skifer, skiferstein, skifertak, skifertekking - Finn firmaer, adresser, . Zanda Takstein - takstein, takplater, takrenner, takreparasjoner, taksikring, papptekking, tak, zanda, taklegging, blikkenslagerarbeid - Finn firmaer, adresser, . Det er markedets mest utprøvede betongtakstein med overlegent best testresultat fra NBI. Siden produksjonen av Zanda startet i Norge i 19har vi produsert og solgt mer enn 7millioner Zanda-stein, nok til . Zanda betongtakstein er Norges mest solgte takstein. Vi la de to første lektene slik at de var rett i vater og slik at de dekket hele taket.


Lekting deretter la vi den øvre lekten den som . TD Algefjerner er et rengjøringsmiddel som fjerner sopp-, mose- og algedannelser på takstein, beleggningsstein og gravsteiner. Wold Transport levert Zanda takstein fra Monier. Siden jeg ikke var hjemme heiset de taksteinen på taket for meg. ZANDA MINSTER En flat takstein for moderne arkitektur. Gir et tak med rene linjer og funkispreg.


Dette er et roligere og mer kostnadseffektivt valg enn skifer og . Jeg har Zanda takstein på huset som det er mye mose på nordsiden. To see more from Finn Kvam, KvinnheraFusa, Samnanger kjøp og salg.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker