Zamioculcas formering

Zamioculcas (Zamioculcas) er en monotypic slægt af planter fra familien Araceae repræsenterede eneste art Zamioculcas zamielistny . Zamioculcas - det er meget modstandsdygtig plante, der kræver lidt. Zamioculcas: formering ved stiklinger; blomst Zamioculcas: hvordan man .

Formering: Det er lett å dele Zamioculcas. Det er viktig at den ikke får vann på minst ei uke etter deling. Zamioculcas: pleje i hjemmet; Gengivelse zamiokul′kasa: Division og. Ficus Benjamina (Foto): hjemmebaseret pleje-vanding, beskæring og formering . Den her skattebasse formerer sig for et godt or og du kan snildt tage et stykke fra til . This is a Plant that i LOVE and is so easy to grow it seems to tolerate anything. Formering af planter er en metode, du anvender til at få flere af samme art.


Læs her mere om hvordan du kan få dine blomster og planter til at formere sig. I naturen Zamioculcas har en speciel måde at reproduktion: vegetativ formering af blade stiklinger. Zamioculcas Zamiifolia får faktisk blomster, omend de er få og ikke særligt pæne.


Hawaiiblomster får meget let lus, så det er så som så, om man . Zamioculcas er de senere år blevet en populær trendplante i Scandinavien.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Mora blandare byta packning

Luxo arkitektlampe

Princess butikker